17 Eylül 2013 Salı

Düşürülen Helikopterdeki Pilotların Görüntüleri

Özgür Suriye Ordusu'na yakın bazı siteler, Türkiye'nin vurduğu helikopterin düşüşünden hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntüler paylaştı.

Türkiye'nin Suriye'ye ait bir helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından internette değik açılardan çekilmiş düşme anı ve olay yeri enkaz görüntüleri yayınlandı. 

Bazı internet sitelerinde de pilotların paraşütle atladığını gösteren görüntüler yer alırken, sınırdaki Türk köylerinden olayı görenler, "Bir anda gürültülü bir patlama oldu. Helikopterin düştüğünü gördük" dedi. Bazı görgü tanıkları da "Bir anda gürültülü bir patlama oldu. Patlama anında havada iki paraşütün indiğini gördük" iddiasında bulundu. 

SİLAH SESLERİ DUYULDU 

Helikopterin düşüşünden hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntülerde uçağın yanan enkazının yanı sıra paraşütle atlayan pilotların yere inişi görülüyor. Pilotların inmesiyle birlikte "Allahuekber" diye bağıran bir grup pilotlara doğru yöneliyor ve silah sesleri duyuluyor. ÖSO'ya yakın kaynaklar pilotların öldürüldüğünü söylese de pilotların durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı 

CESETLERİ İNCELEDİLER 

Bir başka görüntüde ise silahlı gruplar düşen helikopterin enkazında bir pilotun cesedini incelerken görülüyor. Cesedin başında sevinç çığlıkları atan kalabalık, pilotların kanlı elbiselerini ellerine alarak tekbir getirdi.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLA
http://www.sondakika.com/haber/haber-dusurulen-helikopterdeki-pilotlarin-cesetleri-5069314/

0 yorum: