16 Eylül 2013 Pazartesi

Karne Korkusu Yaşayan Öğrenciler Bu Korkularını Okulların Açıldığı İlk Gün Dağıtılan Karne ile Yendi

Karne korkusuna son Sene sonu alınacak karnenin korkulacak bir şey olmadığı, hedef ve başarma arzusu ile ilk gün dağıtılan karne gibi sene sonunda da başarılı karnelere sahip olunacağı vurgulanarak eğitim yılının ilk günü karneler dağıtıldı.

Karne korkusuna son Sene sonu alınacak karnenin korkulacak bir şey olmadığı, hedef ve başarma arzusu ile ilk gün dağıtılan karne gibi sene sonunda da başarılı karnelere sahip olunacağı vurgulanarak eğitim yılının ilk günü karneler dağıtıldı. Okul çevresinde öğrenci velileri ve diger öğrencilere de dağıtılan özel tasarlanmış karneler büyük ilgi ve beğeni topladı. 

Hedef, başarılı ve özgüveni yüksek gençler yetiştirmek 

Karneli açılış töreninin ardından öğrenciler sınıflara alındı. Açılış konuşmasında 

başarılı ve özgüveni yüksek gençler yetiştirildiği, sosyal aktiviteler, kültürel etkinlikler ve sportif faaliyetlerle de gençlerin sosyal gelişimlerinde fark yarattıldığına vurgu yapıldı. Velilerle düzenli bir iletişim kurulmasının önemine de değinilen konuşmada her bireyin özel olduğu ve her biriyle bire bir ilgilenildiği belirtilerek konuşmalarason verdildi. 

Öğrenciler, başarı hedefleriyle eğitime başladı. 

Oğuzkaan Koleji - Türkiye'nin seçkin eğitim kurumları arasında yer alan Oğuzkaan Koleji, eğitime gönül vermiş üç eğitimcinin girişimiyle 1992-1993 yılında eğitim ve öğretime başladı. Oğuzkaan Koleji'nin anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu İstanbul Çapa semtindeki eğitim kurumunda, bir diğer anaokulunun yanı sıra Anadolu lisesi bölümü Bakırköy İncirli'deki eğitim kurumunda faaliyet göstermektedir. Maltepe'de ise yeni açılan Özel Oğuzkaan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet vermektedir. Cumhuriyetin ve ulusal değerlerin önemini bilen, evrensel değerleri benimsemiş genç nesilleri topluma kazandıran Oğuzkaan Koleji, 20 yılı aşkın bir zamandan bu yana çağın gereklerine uygun bilgi ve beceriye sahip, özgüven duygusu yüksek, dünyaya açık bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamaktadır.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLA
http://www.sondakika.com/haber/haber-karne-korkusu-yasayan-ogrenciler-bu-korkularini-5065236/

0 yorum: